Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ας ξαναγαπηθούμε!



Αγαπητοί γονείς,

Στις 20/12/10 καταφέραμε χάρη στη δική σας συμμετοχή και ενθάρρυνση να συγκροτήσουμε έναν νόμιμο και δραστήριο σύλλογο γονέων & κηδεμόνων.

Από τότε μέχρι σήμερα, 2 μήνες μετά και μέσα σ’ένα ελάχιστα φιλικό περιβάλλον, καταφέραμε κάποια πράγματα ….. αλλά τα καλύτερα είναι ….. μπροστά μας !
Και για να τα πετύχουμε, σας έχουμε απόλυτη ανάγκη, γιατί δεν είμαστε σύλλογος για τους λίγους, είμαστε σύλλογος για όλους και πρέπει να δρούμε συλλογικά. Όλοι μαζί πρέπει να ενώσουμε τις προσπάθειες μας και να καταστήσουμε τους εαυτούς μας παράδειγμα αγωνιστικότητας, αλληλεγγύης και αγάπης τόσο για μας τους ίδιους όσο και για τα παιδιά μας. Αν εμείς δεν σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων,  πώς θα πείσουμε τα παιδιά μας να κάνουν το δικό τους αγώνα για ένα αξιοπρεπές παρόν και μέλλον;

Ας μην τ'αφήσουμε μόνα και αβοήθητα.
Ας πάψουμε να είμαστε και εμείς μόνοι.
Ας μείνουμε πιστοί στις προσδοκίες μας.
Τα όνειρά μας φυσικά και δεν πρέπει να πάνε χαμένα . Τίποτα δεν πρέπει να πάει χαμένο.

Όλοι μαζί εμείς οι γονείς
 μπoρούμε
να γίνουμε
 ΕΝΑ
και να πετύχουμε τα
ΠΑΝΤΑ.

 Ελάτε να γνωριστούμε, να μοιραστούμε ιδέες και να τις κάνουμε πράξη.
 Ελάτε να ξαναπροσδιορίσουμε την κοινή μας πορεία σαν γονείς, σαν φίλοι, σαν κοινωνία.  Να βρούμε μαζί λύσεις και απαντήσεις. Να ξαναβρούμε τη χαρά της ζωής  Να διώξουμε τις σκιές από τα πρόσωπα των παιδιών μας και να εκδιώξουμε όσους και όσα τα εμποδίζουν να γίνουν ευτυχισμένα, ξένοιαστα και ανάλαφρα!

Να κατατροπώσουμε  τους ….Λαιστρυγόνες* και τους …. Κύκλωπες*!

Ας ξαναγαπηθούμε!




* Και οι δύο λαοί ήταν βάρβαροι ανθρωποφάγοι σύμφωνα με τον Όμηρο και είναι γνωστό ότι ο Οδυσσέας τη…γλίτωσε με απώλειες κάποιους από τους συντρόφους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου