Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-10-11!

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου θα γίνει η παραλαβή των βιβλίων από το 1ο Λύκειο και θα μοιραστούν σ'όλους τούς μαθητές...

Τα υπόλοιπα αιτήματα των παιδιών, με εξαίρεση δύο δηλ. την βοήθεια από ψυχολόγους και τον αθλητικό εξοπλισμό, για τα οποία πρέπει να απευθυνθούμε στην β'βάθμια εκπαίδευση Πειραιά, θα ικανοποιηθούν ξεκινώντας με την άμεση παραλαβή των χρωμάτων για το βάψιμο των χώρων όπως περιγράφονται στη λίστα των αιτημάτων των μαθητών.  


Αναλυτικότερα:
Την Κυριακή 9/10/11 συνεκλήθη στο 1ο Λύκειο συνέλευση του Συλ.Γον.& Κηδ/νων του σχολείου μας. Οι γονείς που παραβρέθηκαν συμφώνησαν και ομόφωνα ενέκριναν την επίσκεψη για να γίνει συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων όπως αυτά διατυπόνωνται στη λίστα των αιτημάτων των μαθητών του 1ου Λυκείου Πειραιά. Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, η πρόεδρος Κα Νατάσα Χονδράκη-Κανάκη και η αναπληρώτρια γραμματέας Κα Γεωργία Ποταμιάνου του Συλλόγου πραγματοποίησαν επίσκεψη μαζί με τον πρόεδρο Τσουνάκα Γιώργο και τους εκπροσώπους του 15-μελούς Μαθητικού Συμβουλίου Ηρώ Καπράνα, Δημήτρη Αρβανίτη, Αλεξάνδρα Μπαταγιάννη και  Ελευθερία  Κώτση  καθώς και ο μαθητής του Β3 Ανδρέας Κανάκης  στο τμήμα σχολικών κτιρίων του Δήμου Πειραιά καθώς και στον υπεύθυνο ζητημάτων παιδείας κ. Παράσχο. Η συζήτηση απέβη ιδιαίτερα εποικοδομητική και τους ευχαριστούμε από καρδιάς. 


Βέβαια οι εκπρόσωποι του 15μελούς αφού πρώτα ευχαρίστησαν τόσο τους εκπροσώπους του Δήμου όσο και του Συλλόγου Γονέωνν & Κηδεμόνων, έδειξαν συγκρατημένη ικανοποίηση προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που δεν αρχίσουν άμεσα να υλοποιούνται τα αιτήματα τους ειδικά αυτά που αφορούν την θέρμανση και την υγιεινή του σχολείου θα επανακάμψουν δριμύτεροι  και αγωνιστικά.... 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου