Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΗΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ!

Οι μαθητές της Β' Λυκείου Βαλάντης Γριβας και ο Ανδρέας Κανάκης
επί το έργον....
Οι μαθητές  Μανώλης Κυριάκος και Ανδρέας Κανάκης  σε μια
δύσκολη στιγμή!
Ο καθηγητής ιστορικός - φιλόλογος Κος Αντύπας σε στιγμή δημιουργίας:
Δίνει πολύτιμες οδηγίες στα παιδιά που ήρθαν να βάψουν.  
Η μαθήτρια της Α΄Λυκείου Γεωργία Τασσοπούλου με τη μητέρα της Μίκα
βάφουν τα δύσκολα  σημεία...
Ο Βαλάντης και ο Κος Κώστας Πριόνας ανεβαίνει τη σκάλα για να βάψει
τα ψηλά και δύσκολα σημεία.
Ο Κος Κώστας Πριώνας όταν δεν πιλοτάρει-είναι Υποπτέραρχος της Αεροπορίας-
βοηθάει να ομορφύνουν οι σχολικοί χώροι. Είναι γονιός μαθητού της Α' Λυκείου.
Οι έξι μαθητές- Βαλάντης Γρίβας, Μανώλης Κυριάκος,Αλέξανδρος Καρακαντάσης,Γεωργία Τασσοπούλου, Ανδρέας Κανάκης  και Ιωάννης Καλτσάς που ξεκίνησαν το βάψιμο με χαρά και όρεξη για ένα  όμορφο και καθαρό σχολείο  δούλεψαν σκληρά μαζί με τον καθηγητή κ. Αντύπα και τους γονείς Θεόδωρο Κανάκη-Κώστα Πριώνα-κα Μίκα Τασσοπούλου
Σκουλήκια.... συγγνώμη!Πετώντας το σάπιο ξύλινο υπόβαθρο της καθηγητικής έδρας ακαλήφθηκε   ένας άκρως ζωντανός και δραστήριος χώρος  ζωυφίων και άλλων τινών μικροοργανισμών... . η εξόντωση των οποίων καθώς και η αποκόλληση βρώμας και τσίχλας  επετεύχθη κατόπιν έντονης γυμναστικής άσκησης της  κας Μίκας και της κας Νατάσας.!!
Μετά από 9 περίπου ώρες δουλειάς- απο τις 8 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα- τα παλληκάρια μας είναι έτοιμα  για αποχώρηση!!
Κανείς δεν περιμένει ν'άκούσει μπράβο. Η χαρά της προσφοράς  και της δημιουργίας πάντα ήταν και θα είναι  απολαύσεις για τους λίγους, αυτούς που θέλουν να  ξεχωρίζουν. Όποιος θέλει να τους μοιάσει η επόμενη Κυριακή δεν είναι μακρυά. Αν θέλουν να έρθουν, να το δηλώσουν κατευθείαν στα 6 παιδιά που ήρθαν ώστε να γίνει σωστός συντονισμός του έργου.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο!! σας παιδιά

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ 5 ΜΕΛΟΥΣ Β΄3 ΠΑΧΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΥΠΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 5 - 6 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΣ


    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ .... ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

    ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή